Toaletní taška Samsonite Respark Ozone Black

Parametry produktu

Barva: Černá
Rozměry (š,v,h) v cm: 26,5 x 18,5 x 11,5
Materiál: Polyester
Určení: Pro pány | Pro dámy
Typ doplňků: Kosmetické tašky
Naše cena:

1 549Kč (s DPH)
1 280Kč (bez DPH)


Objednací číslo:145865/7416
Dostupnost: ihned k odeslání
Zboží je skladem ihned k odběru Doprava zdarma

Zařiďte svůj cestovní arzenál s nezbytným prvkem – Toaletní taška Samsonite Respark. S elegantním designem a praktickými funkcemi je to ideální společník pro vaše cesty, ať už se vydáváte na dobrodružný výlet nebo obchodní cestu.

Toaletní taška Samsonite Respark je synonymem stylu, funkčnosti a trvanlivosti. S její odnímatelnou konstrukcí a prostorným uspořádáním poskytuje skvělé řešení pro uskladnění vašich hygienických potřeb během cestování. Vyrobena z kvalitních materiálů, zaručuje dlouhou životnost a spolehlivost.

Jedním z výrazných prvků je mokrá kapsa na zip, která umožňuje oddělené uskladnění tekutin, kosmetiky nebo dokonce plavek, aby nedošlo k jejich znehodnocení nebo promáčení ostatních předmětů v tašce. Tato inovativní funkce přináší praktičnost a udržuje vaše věci v pořádku.

S elegantním designem a kompaktní velikostí je toaletní taška Respark ideální volbou pro každého cestovatele, který ocení spojení stylu s funkcionalitou. Bez ohledu na to, jestli cestujete po světě nebo jen na víkendový výlet, s touto taškou budete vždy připraveni na jakoukoli dobrodružnou výzvu.

Objednací číslo: 145865/7416
Výrobce: Samsonite
Kategorie: Doplňky
Dostupnost: ihned k odeslání
Barva: Černá
Rozměry (š,v,h) v cm: 26,5 x 18,5 x 11,5
Materiál: Polyester
Určení: Pro pány | Pro dámy
Typ doplňků: Kosmetické tašky

Recenze obchodu